Ağlı Kazım Erdem Çok Programlı Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0 366 737 11 60
WEB https://kazimerdem.meb.k12.tr
Adres : Merkez Mahallesi Bülbül Sokak No20 İç Kapı No1 Ağlı/ Kastamonu
VİZYON : Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.
MİSYON : kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :normal-gündüz
Saatler : 08:30-16.40
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : kalorifer-kömür
Servis : İl merkezinden ilçe merkezine özel servis kalkmaktadır.
Ulaşım : Kastamonu-Ağlı arası her saat karşılıklı dolmuş seferi yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Merkez Mahallesi Bülbül Sokak. No:20 İç Kapı No:1 Ağlı/Kastamonu
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 50 km uzaklıkta olup ilçe merkezinde yer almaktadır.
Kontenjan Bilgileri : -
Taban-Tavan Puan Bilgileri : -
Okulun Sınav Başarı Durumu : 2011-2015 arası toplam 38 öğrencimiz sınava girmiş olup 25 öğrencimiz lisans ve önlisans bölümlerine yerleşmiştir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %50
Sportif Etkinlikler : Futsal il müsabakalarına katılım, okul çapında futbol, voleybol, masa tenisi, basketbol,satranç turnuvalarınız düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler : Tübitat 4006 bilim fuarı
Proje Çalışmaları : 48-49-50. Tübitak Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus Almanya ve Hollanda Hayvan hastalıkların önlenmesi başlıklı projemiz
Diğer Hususlar : Kastamonu ilinde faaliyet gösteren ´Hayvan sağlığı ve yetiştiriciliği alanı´ açan ilk okuluz.