KASTAMONU / AĞLI - Ağlı Kazım Erdem Çok Programlı Anadolu Lisesi

May

YKS sınavlarına girip tercih yapacak olan öğrencilerimize rehberlik yapmak amacıyla oluşturulan komisyon tercih döneminde öğrencilerimize gerekli rehberlik çalışmalarını yapacak.

Öğrenci ve velilerimize duyurulur.

May

EBA-Çizgi 2. Karikatür Yarışması Başvuruları Başlamıştır.

Yarışma öğretmen ve öğrenci olarak iki ayrı kategoride yapılacaktır.

Yarışmaya resmi ve özel okullarda görev yapan tüm öğretmenler ile ortaokul ve lise öğrencileri katılabilir.

EBA-Çizgi 2. Karikatür Yarışması’nın konusu “Mülteciler ve Kardeşlik”

Ödüller; öğrenci kategorisinde beş adet “Başarı Ödülü” 2.000 TL, öğretmen kategorisinde 4 adet “Başarı Ödülü” 2.000 TL ve “Cevat Ülger Özel Ödülü” bir adet 2.000 TL.

Başvurular 02 Mayıs - 16 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ara

Fotoğrafçılık Kulübü etkinliği olarak  "Okulumuz" konulu fotoğraf yarışması başlamıştır.  Kazananlar 16.01.2014 tarihinde belli olacaktır. Tüm öğrencilerimize başarılar.

Ekm

Ağlı Kazım Erdem Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Ağlı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından ortak olarak hazırlanan kermesimize davetlisiniz.